Dedikert udvikler Program

 

Invert udvikler fortsat software til vores kunder, herunder hjemmesider, APPs, from websites, APPs og skræddersyede platforme af enhver art. I tillæg til udvikling ønsker Invert at tilbyde dedikerede udvikler ressourcer til kunder som foretrækker eget udvikler team.

Et stigende antal kunder ser fordelene I egne udviklere og Inverts ambition er, at levere udvikler ressourcer af højeste kvalitet på fleksible og attraktive betingelser til kunder i hele Europa.

Selvom vores ressourcer arbejder fra hjemmekontoret, melder flere kunder, at de er yderst tilfredse med vores dedikeret udvikler program.

FORDELE

  • Først og fremmest kan en kunde forvente markant lavere omkostninger i forhold til lokal fast ansættelse, (normalt halv pris)
  • Du ansætter ikke selv en fuld tids ansat , du leaser en af vores højt kvalificerede udvklere på fleksible vilkår. Det betyder du undgår lange ansættelsesprocesser, du betaler ingen ekstra omkostninger så som ATP, pension m.v og du skal ikke igennem opsigelsesprocesser når du ikke længere har behov for udvikleren.
  • Tilføj eller fjern udvikler ressourcer efter behov på ekstremt fleksible vilkår. Normalt finder vi løsninger på 1 dag!.
  • Vi har udviklere på alle teknologier og på alle niveauer, fra begynder til avanceret certificerede udviklere med +12 års erfaring og project management erfaring.
  • Simpel ansættelsesprocess. Vi finder kandidater baseret på dine behov og sætter interviews op på ZOOM. Vi tilbyder derudover 5 dages GRATIS prøvetid for at sikre det perfekte match. 
  • Vores udviklere er specialister indenfor deres teknologi. I større projekter opstår der ofte behov for viden indenfor en anden teknologi, og her kan din dedikerede udvikler trække på viden og erfaring fra +100 in-house udviklere og +1000 community udviklere, uden omkostninger for dig! .

Søger du en partner som kan levere kvalitets udviklere på fleksible og favorable vilkår?

Kontakt os idag og lad os tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder.

Address

Prags Boulevard 49
2300 Copenhagen
Denmark